Δράσεις Ελληνικού Σχολείου Ιανουάριος – Μάρτιος 2024

CHRISTMAS ALL AROUND!

Με δράσεις ξεκίνησε το 2024 για το Ελληνικό Σχολείο Νίκαιας, Κυανής Ακτής και Μονακό. Οι μαθητές μας με την επιμέλεια των διδασκάλων και την στήριξη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, παρουσίασαν και βιντεοσκόπησαν χριστουγενιάτικα τραγούδια. Τα βίντεο συμπεριελήφθησαν στο εορταστικό πρόγραμμα “Christmas All Around!” του τηλεοπτικού καναλιού ”ANTENNA EUROPE”, για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές 2023-2024. 

Πιστοποιητικό Συμμετοχής “Christmas all Around!”

Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Το σχολείο μας συμμετείχε στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας με ομαδικές εργασίες μαθητών μας, που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Συντονιστικού Γραφείου Εκπαίδευσης ΒρυξελλώνΗμέρα Ελληνικής Γλώσσας – Ομαδικές εργασίες μαθητών

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα “Προοπτικές Ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης στην Ευρώπη” το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, την οποία παρακολούθησαν μέλη του εκπαιδευτικού δυναμικού μας.

Πρόγραμμα ημερίδας για την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση

25η Μαρτίου – Χρόνια πολλά Ελλάδα!

Με επιτυχία στέφθηκε η εορτή της 25ης Μαρτίου στην Ενορία του Αγίου Σπυρίδων στη Νίκαια. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, πλήθος κόσμου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μετά τη Θεία Λειτουργία τους καθηγητές και μαθητές του σχολείου να ερμηνεύουν τραγούδια του ’21, αλλά και την εκφώνηση λόγου με την ιστορική αναδρομή. Ακολούθησε δεξίωση με ελληνικά εδέσματα για τους παρευρισκόμενους.

 

Ce contenu a été publié dans Non classé par elena. Mettez-le en favori avec son permalien.