Υποδοχή

Ζωντανεύοντας τους Ήρωες του 1821 με Τεχνητή Νοημοσύνη.

Image-1Αγαπητοί μας,

Σας καλωσορίζουμε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της Κοινότητας-Ενορίας μας, τον οποίο δημιουργήσαμε, κάνοντας ένα ακόμη βήμα στη διάθεση που έχουμε να επικοινωνούμε, με όσο το δυνατόν, περισσότερους ανθρώπους.
Στοχεύουμε να καταστήσουμε τους αγνώστους, γνωστούς. Τους ξένους, οικείους. Τους αδιάφορους, επιμελείς και τους άσχετους μεταξύ τους, φίλους και αδελφούς.

Τη δυνατότητα αυτή σαφώς την παρέχει η σπουδαιότερη ίσως τεχνολογική και επιστημονική επίτευξη του αιώνα μας που ονομάστηκε Internet. Στη γλώσσα μας θα πει διαδίκτυο. Και η σύνθετη αυτή ελληνική λέξη φανερώνει την οργανωμένη ευρύτητα που έχει ένα απλωμένο δίκτυο συγκέντρωσης ή παροχής υλικού. Έχουμε τη βεβαιότητα πως η χρήση του δεν είναι ξένη προς την αποστολή της Ενορίας Κοινότητάς μας, προκειμένου ο καρπός να είναι πολύς.

Πέρα από τη δυνατότητα που παρέχεται να γίνεται γνωστή η Κοινότητα, το Σχολείο και η Ενορία μας σε όλα τα επίπεδα και τις δραστηριότητές τους, ελπίζουμε να γίνει η σελίδα μας, σύγχρονος άμβωνας διακήρυξης και μοιράσματος της αλήθειας, του πολιτισμού και της γλώσσας μας.

Με πολλές ευχές και περισσότερες προσδοκίες.

Ο Ιερατικώς Προϊστάμενος
Μιχαήλ Σεληνιωτάκης
Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας
Γεώργιος ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ